A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
AL
IT
 
 rreth nesh

Themeluar ne vitin 2004, shoqeria A-Z KONSTRUKSION zhvillon dhe nderton eksperiencen e vet ne fushen e ndertimit ne struktura civile, industriale, shoqerore, turistike etj.
Fillimisht ka kryer punime me volume te vogla pune, duke u vleresuar per cilesine e punimeve te saj, ajo u be e sukseshme ne treg, duke e treguar kete me rritjen e volumit te punimeve dhe duke e zgjeruar gamen e produkteve.

Bazuar ne eksperiencen disa vjecare te drejtuesve te saj shoqeria A-Z KONSTRUKSION merr rol te rendesishem ne kete sektor me projektime zbatime dhe konsulence teknike.
Bashkepunon me firma presigjoze dhe punon per realizimin e projekteve teper ambicioze duke e zgjeruar aktivitetin e saj.Nje impenjim maksimal i stafit drejtues per aplikimin e materialeve te reja bashkohore ne fushen e ndertimit duke respektuar njekohesisht sigurine ambjentale.
Me aktivitet gjithmone ne rritje A-Z KONSTRUKSION ka ditur te krijoje nje organizim efikas teknik dhe komercial, e afte te punoj ne nje llogjike konstante te degjimit dhe shkembimit me klientet e vet.

.

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign