A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
AL
IT
 
 objekt plazh, durres

 

te dhenat e objektit


Godine banimi dhe sherbimi 2-4-6-8 kate mbi toke e papafingo.Siperfaqja e sheshit te ndertimit 332 m2, siperfaqja e ndertimit 1719 m2
Miratuar me vendim te KRRT Bashkise Durres, vendim nr. 2 date 31.03.2009.
Investitor, shoqeria A-Z Konstruksion.
Lagja nr.5 Rr. Mujo Ulqinaku Durres.

 

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign