A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
AL
IT
 
 objekt, durres

 

te dhenat e objektit


Godine Banimi dhe Sherbimi 1-2-3-4-5 kate, siperfaqja e sheshit te ndertimit 272 m2, siperfaqja e ndertimit 862.5 m2.
Miratuar nga KRRT e Bashkise Durres me vendim nr. 02 date 30.06.2010.
Investitor, shoqeria A-Z Konstruksion.
Lagja nr. 12 Rruga Mujo Ulqinaku, Durres
.

 

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign