A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
 
 kompleks turistik, durres

.


te dhenat e objektit


Kompleksi turistik Aragosta, Durres . Projekt i ABC Studio Padova, Itali. Ndertuar ne vitin 2004 Ka elemente betoni dhe konstruksion druri per mbulesen. Jane perdorur materiale bashkohore per rifiniturat dhe impiantet. Komleksi perbehet nga restoranti ne pjesen qendrore, ambjentet administrative (3 kate) dhe hoteli (4 kate).
Investitor Eduard Xhepa

 

 
 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign