A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
AL
IT
 
 objekt Durres

 


te dhenat e objektit


Objekt 7 kate, mbi toke zyra dhe lokal, 1 kat nentoke bodrum, siperfaqja e sheshit te ndertimit 240 m2, siperfaqja e ndertimit 1930 m2.
Miratuar nga KRRT e Bashkise Durres, vendim nr.02 date 31.03.2009
Investitor Familja DUSHI.
Lagja nr. 5 Rruga Deshmoret, Durres

 

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign