A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
 
 godine sherbimi, durres

te dhenat e objektit


Godine banimi dhe sherbimi 6 kate mbi toke dhe nje kat nentoke.Siperfaqja e sheshit te ndertimit 400 m2, siperfaqja e ndertimit 2500 m2 Miratuar me vendim te Bashkise Durres me date 07/11/2012. Investitor Familja GRECA. Lagja nr.2 Rr. Karl Topia Durres.Perfundimi i punimeve Dhjetor 2014

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign