A-Z KONSTRUKSION
Home | Rreth nesh | Partneret | Kontaktoni

 

 


     
AL
IT
 
 godine banimi, durres

te dhenat e objektit


Godine banimi dhe sherbimi 3-5-7-8 kate mbi toke dhe nje kat nentoke.
Siperfaqja e sheshit te ndertimit 400 m2, siperfaqja e ndertimit 2354 m2.
Miratuar me vendim te KRRT Bashkise Durres, vendim nr.3 date 09.07.2010. Investitor A-Z Konstruksion. Lagja nr.13 Rr. Plazh Iliria Durres

 

 

@ 2010 Azkonstruksion, Durres Albania.Te gjitha te drejta te rezervuara.       By azdesign